Замена за новите градоначалници: Собранието верификува мандати на шест пратеници

Собранието на денешната пленарна седница ги верификува мандатите на новите пратеници откако неколкумина народни избраници станаа градоначалници на локалните избори што завршија во неделата. „За“ гласаа...