Шекеринска: Образованието на војниците во САД позитивно ја смени нашата Армија

Високата делегација од сојузната држава на САД, Вермонт, што ја предводи заменик гувернерот Моли Греј и командантот на Националната гарда (НГ), генерал-мајор Грегори Најт, која престојува...