Има вртоглаво зголемување на цените, Владата ќе ги објави сите компании што направија вештачки скок на цените

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи денеска најави дека Владата ќе ги објави сите компании кои направиле вештачки скок на цените, ако инспекциските служби утврдат дека...