Видео објава за спасениот 30 годишен македонски граѓанин кој се водеше за исчезнат во водите на Посиди

Грчките медиуми објавија видео од спасениот 30 годишен македонски граѓанин кој како што објавивме, бил најден од товарен брод кој пловел на југозападниот дел на Касандра,...