Битиќи до Мицкоски: Како ја оштетуваме државата ако вишоците струја ги продаваме за шест пати повисока цена

„Продажбата на ноќните вишоци на електрична енергија од страна на ЕСМ само ја намалуват производната цена и загубите на ЕСМ. Ние произведуваме електрична енергија со просечна...