Урнати македонските рекорди: Ивановски и Поп-Арсова победници на Скопскиот маратон, до целта стасаа и неколку запросувања

На овогодинешното издание на Виз Ер Скопски маратон, од машката категорија прв до целта стаса Дарио Ивановски со време од 02:21:27, со што го сруши македонскиот...