Нова кривична пријава за Владимир Панчевски

Министерството за труд и социјална политика, односно Државниот инспекторат за труд констатирал дека поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1-Скопје, Владимир Панчевски, незаконски го прераспределил на...