Ковачевски и Петков го ставија добрососедството на пиедестал, преку економско јакнење ќе се приближуваат кон компромисот за решавање на спорот

Во врска со можноста за одвојување на прашањата од сега пакетот 4 плус 1 откако кусото име Северна Македонија беше решено за време на посетата на...