Најава за блокада на железничкиот сообраќај: На 80 вработени во „Влеча на возови“ не им се продолжени договорите за работа

Синдикатот на вработените во „Влеча на возови“ при Железници Транспорт информира дека на 80 нивни колеги не им се продолжени договорите за работа и најавува дека...