ДОМ: Клучните приоритети на ДОМ ќе бидат дел од Програмата на новата Влада

Вчера, делегација од Зелената партија ДОМ во состав: Маја Морачанин претседателка, Христа Најденов потпретседател, Огнен Апостолски член на ИО и Ервин Реџепагиќ остварија средба со новиот...