Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Николоски, бара од ЕУ да изврши притисок врз Бугарија да го тргне ветото

Македонските граѓани одамна заслужија почеток за преговори со Европската Унија, тоа е нешто што Македонија го заслужува. За жал блокадата од Бугарија стои, едно непринципиелно вето...