Арсовски: Во Министерството за политички систем, потрошени 30.000 евра за перење коли, жардињери, ажурирање веб сајт

Непродуктивното трошење во време на сериозна економска криза е практика на работењето на оваа Влада. Наместо антикризни мерки, тие продолжуваат да се луксузираат и да трошат...