Мицкоски од маршот на жените во Штип: Во моделот за покачување на пензиите нема ништо швајцарско

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски од Штип го коментира моделот за покачување на пензиите, кој вчера го презентира  Владата  претставувајќи го  како модел пресликан од Швајцарија....