Колозова за НОВА: Платформа на добра волја ќе биде новиот клуб за македонско-бугарско пријателство

Во вторник (03.05) ќе се промовира формирањето на нов клуб за бугарско-македонско пријателство како и повелба за неговите цели и задачи. Информацијата до медиумите ја лиферуваа...