Маричиќ: Правото на ЕУ преведено на македонски јазик официјално во Службен весник на ЕУ

Вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ денеска потпиша Рамковна спогодба за превод на европското законодавство на македонски јазик со седум економски оператори. „Едно од клучните обележја на Европската...