Ковачевски: Поддршката на децата во раните образовни фази е влог за нивната и иднината на општеството

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска учествуваше и се обрати на дводневната конференција „Врската меѓу добросостојбата и училишните постигнувања кај учениците“, која...