(ВИДЕО) Жител на Пласница демонстрира дека водата за пиење е со кал

Не стивнуваат реакциите на жителите на општина Пласница, за како што тврдат континуираниот проблем со водата за пиење која е драстично загадена. Денеска жител на селото Пласница до НОВА испратија снимка од која се гледа дека водата која тече буквално личи на кал и не е употреблива за пиење