Нуредини: Природата не познава политички граници, ни треба интегриран пристап во менаџирање со водните тела

На втората сесија од министерскиот состанок за животна средина на Централната Европска Иницијатива (ЦЕИ) во Трст, Италија, министерот Насер Нуредини се осврна на предизвиците во управување...