Скопјани трошат и над 300.000 метри кубни вода, да не се полеваат бавчи, апелира Водовод

Јавното претпријатие Водовод и канализација – Скопје апелира до скопјани рационално и внимателно да ја користат водата во деновите со екстремно високи температури. Особено да се...