Медиазона, руски независен проект за утврдување на вистинските загуби на руската војска

Медиазона е независна руска новинска куќа, во соработка со сервисот на Би-Би-Си на руски јазик и десетина анонимни доброволци во Русија, составува список врз основа на информации...