Ковачевски: Обезбедена е стабилна испорака на струја за целата држава, како и парно греење за Скопје

Вечерва премиерот Димитар Ковачевски одржа вонредна прес-конференција на која информираше за одлуките на Економско- енергетскиот совет кој имаше седница. Тој ја отвори прес-конференцијата со оценка дека...