(Фото+видео) Граѓаните импресионирани од воздухопловното шоу на спортскиот аеродром „Стенковец“

Граѓани на Скопје и на Северна Македонија, заедно со премиерот Димитар Ковачевски, министерката за одбрана Славјанка Петровска, началникот на Генералштабот, генералот Васко Ѓурчиновски и амбасадорките на...