Од наредниот викенд, до Средно Водно само пеш или со автобус

Градот Скопје ќе воведе 2 нови пробни автобуски линии 25А и 25Б што ќе сообраќаат по принципот на шатл-линии, односно, автобусите ќе се полнат со патници на почетната станица и ќе возат без застанување до Средно Водно