Славчо Попоски: Според последните метео анализи и во ноември ќе биде топло и без врнежи

Според последните анализи кој ги подготвивме со помош на најпрецизните нумерички модели, големо заладување и нешто повеќе врнежи не се очекува ниту во ноември месец. Така е...