Раскошен комплет архиепископски панагии од Вселенскиот патријарх за архиепископот Стефан

Раскошен комплет од архиепископски панагии за време на официјалниот прием на целата црковна и државна делегација од Република Северна Македонија, му подари Вселенскиот патријарх г. г....