Милошоски: Македонија прави преседан, нема прва и втора фаза, има започнување и незапочнување на преговори

Пратеникот Антонио Милошоски во своето обраќање во Собранието по однос на францускиот предлог, рече дека во моментов нема никакви гаранции дека и покрај направените концесии, државата...

Во Собранието и денес напнато, опозицијата со вувузели и навреди кон владејачкото мнозинство

Со остра реторика, транспаренти, жестоки напади кон владејачкото мнозинство и свирење со вувузели од страна на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, денеска продолжи расправата во Собранието за францускиот...