Шилегов: Верувам скопјани во вториот круг ќе излезат во многу поголем број, ќе извојуваме голема победа

Вчера имавме успешен демократски ден и празник на демократијата. Им честитам на сите кандидати за резултатот во првиот круг и на граѓаните кои излегоа на гласање....