СДСМ: Христијан Мицкоски е лицемер и лажго, такво е и барањето второто полугодие да биде онлјан

Предлага наставата да биде онлајн,  а Мицкоски седи во кафани и ги прекршува мерките. Барањето на ВМРО-ДПМНЕ второто полугодие наставата да продолжи онлајн, без физичко присуство...