Вучиќ на Инстаграм по „Отворен Балкан“: Во посета на манастирот Св.Наум каде е напишана кирилицата

Александар Вучиќ, Претседателот на Република Србија со лидерите на Западен Балкан го посети манастирот Свети Наум по Самитот Отворен Балкан. По тој повод, Вучиќ се огласи...