Вучиќ за палењето на знамето: Да гледаме во иднината и да разбереме кога и тие се лутеа кога ги палевме нивните знамиња

„ Знам дека повеќето луѓе ги интересира што ќе кажам за палењето на знамето, но рационално посматрано, мораме да гледаме во иднината и да разбереме кога...