Мелов обвини дека градоначалникот Јанчев се фали со туѓи проекти: Градинката и спортската сала се финасирани од Владата ВИДЕО

Од вчерашниот отчет на градоначалникот Митко Јанчев можеме да видиме дека за сто дена, нема започнато ни реализирано ниту еден од капиталните проекти, кои на последните...