Каевски за Алсат: Минимална плата од 18.000 е успех на Владата, ВМРО-ДПМНЕ се противеше на секое покачување на платите

Успех на Владата е зголемувањето на минималната плата на 18.000 денари, тоа беше во програмата на СДСМ на предвремените парламентарни избори, тоа беше преточено и во...