Студентското собрание при УКИМ со иницијатива: Студентските домови да ги отворат вратите за студенти – бегалци од Украина

Универзитетското студентско собрание на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ (УСС на УКИМ) иницира помош за сместување студенти од Украина во студентските домови во земјава и за...