МВР: Марихуана вредна над 100 илјади евра запленета во Германиja во заедничка акција-засега едно лице лишено од слобода

МВР информира дека со соработка на нашите и германските служби за борба против дрога, во Германија запленета марихуана вредна над 100.000 евра. -Во заедничка координирана акција...