Запленет автобус со фалсификат документи кој се движел од Скопје кон Истанбул, сомнеж дека и возачот е без лиценца

Денеска (19.12.2021) околу 17 часот на наплатната станица Миладиновци полициски службеници од Мобилната единица за компензаторни мерки при Одделот за гранични работи и миграции по извршена...