Институциите заштедиле 20 отсто струја но не сите, Министерството за локална самоуправа рекордер по потрошени 79 отсто повеќе

Државните институции заштедиле 20 отсто струја во септември годинава споредено со септември лани. Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска информираше колку се спроведуваат препораките на Владата...