Владата ја одзеде концесијата на Еуромакс за Иловица – од „Здрава котлина“ најавија журка

На денешната владина седница била донесена одлука да се одзeде концесијата на „Еуромакс“ за рудникот Иловица. Во информацијата која ја доставило Министерството за економија пишува дека...