Филипче-Најт: Со донација од САД, здравствениот дом во Пробиштип е прв гасифициран објект во регионот

Импресивната соработка, помошта којашто во континуитет ја добиваме од нашиот најголем и најважен стратешки патнер САД во реализација на големи и за нас многу битни проекти...