Картички за зелена нафта за земјоделците во Кавадарци, Неготино и Росоман

Во подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Кавадарци, денеска започна распределбата на картичките за зелена нафта за земјоделците. На подрачјето на општините...