Слободоумни патриоти:Груевски да каже што е тајно договарано со ДУИ

Водење на преговори зад затворени врати со веќе проверената и докажана терористичко- екстстремистичка ДУИ, е изигрување на довербата дадена од страна на Македонскиот народ, велат од Форумот на слободумни патриоти