Жугиќ му подари на Коњановски зборник „Сто години од пробивањето на Солунскиот фронт“

По повод празникот „Свети Сава“, градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, денеска имаше средба со претставници на Заедницата на Србите во Македонија во Битола. Коњановски, честитајќи...