„А1 лизгалиште“ денеска ја започнува новата сезона, информираат од Спортскиот центар „Борис Трајковски“.

– Избегнете ги гужвите во затворен простор и дојдете на единственото место за забава и релаксација на мраз за целото семејство. Подгответе се за нови зимски лудории, стои во соопштението од СЦ „Борис Трајковски“.