Град Скопје: Не го злоупотребувајте 193!

„Вчерашниот ден беше исклучително тежок ден за екипите на Противпожарната бригада на Скопје, кои имаа 22 интервенции на територијата на Скопје. Најголем дел од интервенциите беа...