Четиринаесетгодишнно момче попладнево се удавило во водите на Беровско Езеро.

Екипи на ОВР Берово се излезени на местото на несреќата и повеќе од еден час го пребаруваат теренот околу Беровско Езеро.

Телото на младото момче сè уште се бара во водата, а се очекува во секој момент да пристигне и нуркачка екипа.