По 25-минутен прекин, Автомото сојузот на Македонија (АМСМ) известува дека сообраќајот на граничниот премин „Меџитлија“ е нормализиран од 19:55 часот.

Сообраќајот на граничниот премин „Меџитлија“ беше во прекин во двете насоки од 19:30 часот поради паднато дрво.