Во скопската населба Аеродром, на градилиштето каде треба да се реконструира улицата „Методија Шаторов Шарло“, утрово се појави табла на која пишува „По неуспешните обиди за најголемо оро на светот и најголемо тенџере со грав Општина Аеродром го го обели образот на Македонија“, објави ТВ 21.

 

Станува збор за герила акција на активисти за улица во општината која се реконструира од 2014 година.

888888