Голем пожар во бараките позади хотелот “Томче Софка” во Градскиот парк, во кој своевремено беа стационира судските одделенија за сообраќајните прекшоци.

Според информациите од терен, огнената стихија се ширела брзо, а штотуку пристигнаа екипите на противпожарна и брза помош.