Многу често со тогашниот премиер Никола Груевски, за многу објекти, ме прашуваше за архитекти, урбанисти итн. бидејќи Министерството за транспорт и врски издаваше лиценци. Конкретно, и за оваа локација ме имаше контактирано, но и за други, рече Јанакиески