НОВА ви ја пренесува ИНТЕГРАЛНО прес-конференцијата на лидерот на СДСМ Зоран Заев на која ја објави и 12-та т.н „бомба“ во која се слушнаа телефонски разговори на функционери од власта со нивни упади во судството, именување на судии, инволвирање во посебни судски предмети.