Погледнете ја третата епизода на Маалски муабети, куса видео сатира во продукција на НОВАТВ. Овојпат нашиот скопски маалски пробисвет објаснува како се местат тендери.

Актер: Оливер Митковски
Режија: Скопјанец
Сценарио: Јован Димитров
Монтажа: Божидар Јанковиќ
Продуцент: Сашка Цветковска
Продукција: НОВАТВ

Линк до претходни епизоди